L'òpera 'L'elisir d'amore' s'estrena aquest diumenge en el Teatre Principal de Palma

L'òpera 'L'elisir d'amore' s'estrena aquest diumenge en el Teatre Principal de Palma
TEATRE PRINCIPAL DE PALMA
Publicado 24/4/2019 17:04:30CET

   PALMA DE MALLORCA, 24 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Teatre Principal de Palma estrenarà aquest diumenge en la seva temporada d'òpera l'obra 'L'elisir d'amore', una nova producció pròpia dirigida pel mallorquí José Martret en la part escènica i per Yi-chen Lin en la part musical.

   Segons ha informat el Teatre en una nota de premsa, l'òpera, que s'ha presentat en una roda de premsa aquest dimecres, també es representarà els dies 1, 3 i 5 de maig. A més, el dia abans de l'estrena, CaixaFòrum Palma acollirà una trobada amb l'equip artístic de l'òpera.

   L'equip solista l'integren Xabier Anduaga, Sara Blanch, Joan Martín-Royo, Simón Orfila i la mallorquina Irene Mas. El Cor del Teatre Principal i l'Orquestra Simfònica de Balears completen l'equip artístic.

   L'obra explica la història de dos personatges, Nemorino i Adina, en un hotel de Mallorca durant els anys del primer boom turístic. Nemorino (Xabier Anduaga), el botons de l'hotel, s'enamora de la directora, Adina (Sara Blanch). Nemorino creurà en els poders d'un elixir per poder enamorar a Adina.

   El director del Teatre Principal, Carlos Forteza, ha explicat que va pensar en Martret per dirigir una òpera de caràcter "fresc" i "lleuger". El director ha relatat el "repte" que ha suposat per a ell i el seu interès a situar la història en una època contemporània.

   Pel que fa a la direcció musical, Yi-Chen Lin -qui ja havia dirigit en el Principal 'La nozze di Fígaro'- ha parlat dels contrastos entre la personalitat dels dos personatges, la seva evolució i com això es trasllada a la música.

   D'altra banda, el dissenyador Lorenzo Caprile ha estat el creador del vestuari d'Adina i d'un altre personatge, Gianetta, i l'escenografia ha anat a càrrec d'Alessio Meloni.

Contador

Para leer más