Mallorca i Menorca, en avís groc aquest dilluns per altes temperatures

Publicado 1/7/2019 10:35:17CET
Una dona beu aigua de botella per refrescar-se prop de Madrid Río un dia abans que, segons l' Agència Estatal de Metereologia (AEMET), arribi a la península Ibèrica i a les Balears la primera ona de calor de l'estiu del 2019.
Una dona beu aigua de botella per refrescar-se prop de Madrid Río un dia abans que, segons l' Agència Estatal de Metereologia (AEMET), arribi a la península Ibèrica i a les Balears la primera ona de calor de l'estiu del 2019. - Jesús Hellín - Europa Press

   PALMA DE MALLORCA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Menorca i la major part de Mallorca es troben aquest dilluns en avís groc (risc) per altes temperatures, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

   A Mallorca, les temperatures màximes seran de 36 ºC a les àrees de Serra de Tramuntana i zona sud i de fins els 38 ºC a l'interior, nord i nord-est. A Menorca, les temperatures màximes aconseguiran els 36 ºC.

   Aquest dilluns, en el conjunt d'Espanya, les temperatures descendiran durant el dia en la major part de la Península, encara que continuaran sent altes en el nord-est, Balears i centre peninsular. De fet, encara una dotzena de províncies tindran avisos de diferent nivell per temperatures màximes.

Para leer más