Mallorca participa amb un estand propi en la Fira Internacional de Turisme 'Firen' de Viena

Stand de Mallorca en la Fira Internacional de Turisme 'Firin' de Viena
FUNDACIÓN MALLORCA TURISME
Publicado 10/1/2019 18:04:51CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, participa per primera vegada en la Fira Internacional de Turisme 'Firen', que se celebra a Viena entre el 10 i el 13 de gener i que compta amb la participació de més de 70 països i 800 exhibidors.

Segons ha informat la Fundació en un comunicat, és la primera vegada que el Consell de Mallorca participa en aquesta fira, moment que coincideix amb l'assumpció de les competències en matèria de promoció turística.

Així mateix, l'espai del Consell inclou vuit coexpositors, que són Serrano Hotels, Sentit Castell de Mar&Platja del Moro, Consorci d'Alcudia, Ajuntament de Pollença, Ajuntament de Calvià, Visitsoller, Hotels Pabisa i l'Associació Hotelera de Cala Rajada, Font de Sa Cala, Canyamel, Cala Mesquida i Capdepera.

Aquesta fira presenta en el mercat austríac les últimes propostes i tendències de les destinacions de vacances més populars, entre les quals es troba Mallorca.

DEU FIRES AL GENER

A més, està prevista la celebració de 74 accions promocionals i l'assistència a un total de 37 fires al llarg de 2019, de les quals deu tenen lloc al llarg de gener, centrades als mercats més potents i en els més emergents com són l'holandès, austríac, alemany, finlandès, espanyol i irlandès.

Així, a més d'en 'Firen', la marca Mallorca s'està promocionant aquests dies en la Vakantiebeurs (Utrech), des del 7 fins al 14 de gener.

Contador