Marí designa al conseller no electe Salvador Losa com a responsable d'Esports i Joventut

Publicado 8/7/2019 17:17:05CET

   EIVISSA, 8 Jul. (EUROPA PRESS) -

   El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha signat aquest dilluns el decret d'organització i ha designat a Salvador Losa com a conseller no electe i conseller d'Esports i Joventut. Així mateix, ha atorgat les funcions als sis consellers executius del nou govern insular.

   Segons el document, a l'Àrea I de Turisme, Coordinació i Gestió del Territori, estaran al costat del president Vicent Roig com a conseller de Presidència i Gestió Ambiental i Mariano Juan, encarregat de Gestió del Territori, Infraestructures i Lluita contra l'Intrusisme.

   A l'Àrea II de Desenvolupament Econòmic, Transparència i Participació, estarà el conseller Javier Torres (Cs) com a conseller d'Innovació de l'Administració, Transparència, Participació Ciutadana, Transport Públic i ITV. María Fajarnés serà la consellera de Desenvolupament Empresarial i Econòmic.

   A l'Àrea III de Desenvolupament Social estarà la nova responsable de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón. A més, Carolina Escandell gestionarà Sanitat, Benestar Social i Recursos Humans.

   Segons l'acord entre PP i Ciudadanos, Mariano Juan serà el portaveu i vicepresident primer. Torres (Cs) serà el portaveu adjunt i vicepresident segon i Sara Ramón, vicepresidenta tercera. A cada àrea, ha explicat el Consell, hi haurà una vicepresidència.

   El decret també ha designat als càrrecs eventuals, com a responsable de premsa o de protocol.

Contador

Para leer más