Martín (Unides Podem): "La gent ha optat per un model progressista enfront d'un sustentat en la por"

Cort presenta un mapa de Palma amb 643 espais que poden "augmentar la qualitat
CORT - Archivo
Publicado 29/4/2019 13:28:17CET

   PALMA DE MALLORCA, 29 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La regidora de Sanitat de Cort, Antònia Martín (Unides Podem), ha expressat aquest dilluns que els resultats de les eleccions han demostrat que la gent s'ha decantat per "un model progressista, enfront d'un model sustentat en la por i que deixa diversos col·lectius sense drets".

   "La gent ha descartat un model que ens situava molts anys enrere", ha comentat Martín, que ha expressat a més que la seva formació aposta per un model "feminista, ecologista i on es fomentin els drets socials".

   "Som la segona força més votada a Balears i pensem que estem en el camí correcte", ha dit la regidora, que ha afegit que ara els toca "treballar de cara a les eleccions de maig". "Esperem que la gent torni a decantar-se pel progressisme enfront de les polítiques retrògrades que fomenta l'altre model", ha argumentat la també infermera.

   "Sóc optimista, però hem de ser prudents", ha apostil·lat la regidora, que ha afegit que la seva formació està treballant per donar a conèixer les seves propostes municipals i autonòmiques de cara als comicis del 26 de maig.

   "Estem en contacte amb moltes entitats. Tenim propostes ecologistes i feministes i sabem que hem de treballar amb les dades d'ocupació per tenir un país que fomenti la innovació, els joves i els majors", ha conclòs Martín.

Contador