Menorca, candidata a Regió Gastronmica Europea 2022

Publicado: lunes, 7 octubre 2019 17:21

MENORCA, 7 Oct. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Consell de Menorca i presidenta de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Susana Mora, presentar dimecres que ve la candidatura de Menorca com a Regió Gastronmica Europea 2022 que atorga l'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme.

La presentació tindr lloc durant la trobada 'Futurs més verdes i més saludables', que reunir en Brusselles a membres de l'Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme, de la Comissió Europea, del Comit de les Regions i la Plataforma de Regions Europees de la Gastronomia.

Acompanyaran a la presidenta el conseller insular d'Economia i Territori, Miquel Company, el director insular de Promoció Turística, Jesús Gomila, i Borja Beneyto, més conegut com 'Matoses'. També participaran el xef Felip Llufriu i una jove cuinera formada en l'institut Maria ngels Cardona de Ciutadella, que s'encarregaran de prepar un tast de cuina de Menorca que podran degustar tots els assistents a l'acte.

Durant la seva intervenció, Mora posar en valor la tasca que s'ha fet a Menorca en matria de sostenibilitat, de protecció del medi ambient i del passatge, de promoció de la cultura prpia, de diversificació econmica i de salut i benestar social. Així mateix, destacar l'esfor collectiu que hi ha darrere del projecte per aconseguir el reconeixement de Regió Gastronmica Europea.

Per la seva banda, 'Matoses' explicar les rees d'enfocament de l'oferta de Menorca i el programa proposat per 2022.

Leer más acerca de: