Actualizado 24/6/2008 18:54:49 +00:00 CET

Més de 2.000 alumnes, el doble que el 2007, visiten el Banc de Sang i Teixits de les Balears

PALMA DE MALLORCA, 24 Juny. (EUROPA PRESS)

Més de 2.000 alumnes, el doble que el curs passat, de 25 centres escolars van visitar, entre octubre del 2007 i maig del 2008, el Banc de Sang i Teixits de les Balears per conèixer de primera mà les instal·lacions i la tasca dels professionals implicats en el procés de donació de sang i teixits.

En un comunicat la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes (FBSTIB) va detallar que aquest any han estat 64 les visites rebudes, majoritàriament d'alumnes de tercer d'Educació Secundària Obligatòria.

Durant el curs 2006/2007 es van rebre 50 visites amb de 1.194 alumnes això significa que, durant aquest curs, 952 alumnes més van conèixer de prop la donació de sang, d'òrgans i teixits, llet materna, sang de cordó umbilical i medul·la òssia.

Els centres que han visitat la FBSTIB són: IES Porreres, Col·legi San Cayetano, IES Rivera, IES Ramon Llull, IES Josep Maria Llompart, IES Bendinat, CEP Borja Moll Inca, Col·legi Mare Alberta, Col·legi Montesion, IES Guillem Sagrera, Col·legi La Salle, IES Estacions, IES Joan Alcover, Col·legi San Rafael, IES Josep Maria Tomas, IES Emili Darder, IES Son Rullan, Col·legi Manjón, Estudiants Fisioteràpia/Biologia Son Dureta, Col·legi Santíssima Trinitat, Col·legi La Salle Pont d'Inca, IES Felanitx, Estudiants Infermeria Creu Roja, IES Francesc de Borja Moll i l'IES Josep Maria Sureda i Blanes.

Des de la seva creació, la FBSTIB compleix amb l'objectiu de fomentar la donació de sang i sensibilitzar la població sobre la necessitat i la importància de la donació.

Lo más leído

 1. 1

  Dimite el portavoz del grupo Covid-19 de la Comunidad de Madrid, Emilio Bouza, dos días después de su nombramiento

 2. 2

  Un joven físico 'cuadra los números' en los viajes en el tiempo

 3. 3

  Un tiburón de 270 kilos aparece varado en una playa de Guardamar del Segura y fallece poco después

 4. 4

  Muere un motorista al salirse de la carretera en Dos Aguas (Valencia)

 5. 5

  Primer candidato a planeta localizado en otra galaxia