Més de 3.000 persones participen en la V edició de la 'AECC Mallorca en marxa' a Palma

Publicado 24/11/2019 15:55:33CET
Toni Nadal, padrí de la carrera, ha donat el tret de sortida a l'Open de nou quilòmetres.
Toni Nadal, padrí de la carrera, ha donat el tret de sortida a l'Open de nou quilòmetres. - AECC BALEARES

Aziz Boutouil, per tercer any consecutiu, i Victoria Benavides, guanyadors de la carrera Open de nou quilòmetres

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

Més de 3.000 persones han participat aquest diumenge de la V edició de la 'AECC Mallorca' en marxa, organitzada per l'Associació Espanyola contra el Càncer de Balears, amb sortida i arribada en l'Avinguda Antoni Maura.

Segons ha informat l'entitat en una nota de premsa, els participants han manifestat així el seu suport als malalts de càncer, a les seves famílies i a la tasca que realitza l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Balears.

El padrí de la carrera, Toni Nadal, ha donat a les 10.00 hores el tret de sortida a l'Open de nou quilòmetres. Prèviament s'havia realitzat el tradicional tall de cinta protocol·lari que ha comptat amb la presència del president de l'AECC a Balears, el doctor Javier Cortés i del conseller insular de Drets Socials del Consell de Mallorca, Javier de Juan, entre d'altres.

Aziz Boutouil, per tercer any consecutiu, i Victoria Benavides, han estat els guanyadors de la carrera.

UN TOTAL DE 31.984 QUILÒMETRES CONTRA EL CÀNCER

D'altra banda, aquest diumenge l'Associació Espanyola contra el Càncer a Balears ha donat a conèixer que les caminades solidàries 'Aecc en marxa', que s'han anat celebrant en els municipis de Mallorca durant tot l'any, han sumat un total de 31.984 quilòmetres contra el càncer.

A les 12.00 hores s'ha celebrat la caminada popular de Palma, en la qual han participat milers de persones dibuixant "una gran marea verda de solidaritat" que ha omplert els carrers de la ciutat.

Contador

Para leer más