MÉS per Mallorca aprova una 'Permanent' per "gestionar el dia a dia" de la formació

Publicado 23/11/2019 19:29:18CET
La coordinadora general de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, i el co-coordinador de la formació, Guillem Balboa, en la segona sessió de la IV Asamble del partit.
La coordinadora general de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, i el co-coordinador de la formació, Guillem Balboa, en la segona sessió de la IV Asamble del partit. - MÉS PER MALLORCA

Aquesta és la "principal" novetat aprovada en la segona sessió de la IV Assemblea General

PALMA DE MALLORCA, 23 Nov. (EUROPA PRESS) -

MÉS per Mallorca ha aprovat aquest dissabte una 'Permanent' per "gestionar el dia a dia" de la formació, convertint-se en la "principal" novetat en la segona sessió de la IV Assemblea General, celebrada en el Teatre Municipal de Binissalem.

Segons ha informat la formació aquest dissabte en una nota de premsa, en aquesta trobada, s'han aprovat "definitivament" les seves noves ponències d'Organització i Política. Divendres que ve, 29 de novembre, es triaran les persones que assumiran l'adreça del partit i que formaran part dels diferents òrgans de decisió.

Respecte a l'organització, la coordinadora general de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha explicat que, a més de la 'Permanent', "hi haurà una Executiva que s'encarregarà d'executar les decisions que
emanin de l'Assemblea. A part d'això, hi haurà un Consell Polític, que és un espai de debat ideològic i estratègic, i una Assemblea, que és el màxim i més ampli òrgan de presa de decisions".

Quant al debat ideològic i estratègic de la ponència política, Busquets ha dit que "la ponència política marca la línia que ha de seguir MÉS en els següents dos anys, és un continu repensar-se i relacionar-se amb la societat per transformar-la i ser el referent de l'ecologisme, del mallorquinisme polític, de la justícia social i del feminisme".

Finalment, la coordinadora general, ha explicat que l'Assemblea d'aquest dissabte li ha servit tant a ella com a l'altre co-coordinador general de la formació, Guillem Balboa, per acomiadar la seva tasca de dos anys al capdavant del partit i agrair el treball i la implicació a la militància.

Contador

Para leer más