Més de setanta alumnes de set centres de Mallorca participaran al mercat d'emprenedors Icape d'Inca

Més de setanta alumnes de set centres de Mallorca participaran al mercat d'emprenedors Icape d'Inca
CAIB
Publicado 12/4/2019 13:12:54CET

   PALMA DE MALLORCA, 12 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Més de setanta alumnes de set centres escolars de primària i secundària Mallorca participaran el 14 de maig en la vuitena edició del mercat d'emprenedors Icape d'Inca, segons ha informat l'organització aquest divendres a través d'un comunicat.

   La xifra suposa un 118 per cent més de participació respecte a l'any anterior i els centres que participaran en l'esdeveniment són el CEIP Llevant d'Inca, el CEIP Vora Mar de Can Picafort, el CEIP Sa Graduada de Sa Pobla, l'IES Binissalem, l'IES Can Peu Blanc de Sa Pobla, el Col·legi Concertat La Salle d'Inca i el Col·legi Concertat Montisión de Pollença.

   Els alumnes han recollit aquest divendres les seves acreditacions en un acte al que han assistit la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Francisca Alorda; la directora gerent de l'IDI, Núria Hinajosa; l'alcalde d'Inca, Virgili Moreno; i la regidora de Promoció Econòmica i Mercats, María José Fernández.

   Des de l'organització han detallat que els centres s'adhereixen a Icape de forma voluntària en la qual, durant el curs, els seus alumnes gestionen una cooperativa o una ONG i passen per totes les etapes de constitució d'una empresa per després elaborar productes i aconseguir beneficis.

   De fet, l'IDI organitza el mercat Icape per aconseguir vendre tota la producció i perquè els centres participants "posin en pràctica" els coneixements adquirits.

Contador