Mesquida: "Falten Mossos d'Esquadra i efectius de seguretat a Catalunya per fer front al tsunami de violència"

Publicado 18/10/2019 18:07:53CET
El candidat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida.
El candidat de Cs al Congrés per Balears, Joan Mesquida. - CS

PALMA DE MALLORCA, 18 Oct. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Ciudadanos (Cs) al Congrés per Balears, Joan Mesquida, ha assegurat aquest divendres que "és evident" que falten Mossos d'Esquadra i efectius de seguretat a Catalunya "per fer front al tsunami de violència".

En una intervenció al programa 'La Lupa de la Mañana' de Trece recollida per Cs en un comunicat, Mesquida ha assenyalat que "ara mateix ha d'haver-hi un reforç important" i "sobretot ha d'haver-hi actitud i directrius del Ministre de l'Interior per actuar".

"El que estem veient és que el ministre ho fia tot a la intuïció", ha dit Mesquida, per després assegurar que "una crida a la calma en aquestes circumstàncies no arregla els talls de carretera, els bloquejos, les agressions o els insults, i el dret que tenen els ciutadans pacífics d'anar a treballar o de portar els seus fills al col·legi".

El candidat de Cs al Congrés per Balears ha insistit que "la solució que necessita Catalunya és l'aplicació del 155". "Cal cessar Torra. No pot estar un dia més al capdavant d'un govern que crida la desobediència i a la violència", ha asseverat.

"Qualsevol persona entendria que un president o un propietari d'una empresa no contracta un director general per enfonsar-la, que és el que està fent Torra", ha conclòs.

Para leer más