Un micro obert capta a Hila criticant la candidatura de Isern

Publicado 29/4/2019 16:09:36CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Abr. (EUROPA PRESS) -

Un micròfon obert ha captat aquest dilluns al candidat del PSIB a l'Ajuntament de Palma, José Hila, criticant a l'aspirant a Cort del PP, Mateu Isern, en una conversa amb l'alcalde de la capital balear, Antoni Noguera, que ha estat difosa per la Cadena Ser i recollida per Europa Press.

Segons ha dit Hila, Isern ha d'estar penedint-se de ser el candidat dels 'populars' després de conèixer els resultats de les eleccions generals d'aquest passat diumenge. "Tinc ara que ficar-me en política una altra vegada, amb el bé que estava jo jubilat", ha manifestat Hila en al·lusió al que ha de pensar el 'popular'.

Durant el ple que l'Ajuntament de Palma ha celebrat aquest dilluns on ha sortejat la composició de les meses electorals per a les eleccions del 26 de maig, Hila li ha dit a Noguera que a Isern "li agrada viure només del conte".

Segons ha declarat el candidat del PSIB a Noguera, el PP "no va deixar" que Isern es presentés al Congrés. Davant això, el primer edil li ha preguntat si aquesta decisió es devia al cas de corrupció en la Policia Local de Palma, al que Hila ha contestat que "una cosa és el que digui ell, i una altra és la veritat".

"No tenen res més. Tu has vist la seva llista?", li ha preguntat el candidat socialista al candidat de MÉS. "Sí", ha respost aquest, i la conversa ha acabat.

Contador

Para leer más