La ministra Batet es reuneix amb Rosario Sánchez abans de participar en un acte del PSIB a Llucmajor

La ministra Batet es reuneix amb Rosario Sánchez abans de participar en un acte del PSIB a Llucmajor
EUROPA PRESS
Publicado 13/5/2019 18:22:50CET

   PALMA DE MALLORCA, 13 Maig (EUROPA PRESS) -

   La ministra de Política Territorial i Funció Pública en funcions, Meritxell Batet, s'ha reunit aquest dilluns a Palma amb la delegada del Govern a Balears, Rosario Sánchez, en una trobada en la qual també han estat presents el secretari general de la Delegació, Ramón Morey, i el cap de Gabinet de la ministra, Eduard Roig.

   La reunió ha començat les 17.30 hores a la seu de la Delegació del Govern a Palma i s'han tractat temes administratius relacionats amb Balears.

   Posteriorment, la ministra en funcions té previst participar en un acte del PSIB a Llucmajor, en el qual es presentaran les candidatures municipals dels socialistes de Mallorca. Serà a les 19.00 hores al Claustre de Sant Bonaventura.

UGT DEMANA A LA MINISTRA QUE ES POSICIONI SOBRE EL PLUS D'INSULARITAT

   Amb motiu del pas de la ministra per les Illes, la Federació d'Empleats Públics d'UGT (FeSP-UGT) a Balears li ha demanat que es posicioni respecte a la pujada del plus d'insularitat a funcionaris de l'Estat destinats a Balears.

   "L'increment d'aquest complement ajudaria a evitar el rebuig a ocupar destinacions a Balears i permetria completar les minvades plantilles actuals, que en el cas de l'Administració General de l'Estat estan un 23 per cent per sota de la mitjana estatal", han assenyalat des de l'organització sindical.

Contador

Para leer más