La Misericòrdia acull des d'aquest dimarts una exposició sobre el llegat poètic d'Andreu Vidal

La Misericòrdia acull una exposició sobre el llegat poètic d'Andreu Vidal
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 30/4/2019 10:08:16CET

   PALMA DE MALLORCA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Misericòrdia acull, des d'aquest dimarts fins al 8 de juny, l'exposició 'Andreu Vidal. Restar per sempre en la cosa mirada' que ret homenatge a Andreu Vidal i pretén ser un llegat del poeta català de la segona meitat del segle XX.

   Segons ha informat el departament de Cultura, Participació i Esports del Consell de Mallorca, l'exposició està comisariada per Magdalena Aguiló i suposa un "recorregut continu, de la paraula a la imatge i de la imatge a la paraula", per presentar la importància visual en el poeta i les complicitats compartides amb alguns artistes de la seva generació.

   En termes més concrets, la mostra consta de tres ambients, a la planta baixa hi ha la 'Casa del poeta' amb les publicacions de l'autor, la relació artística amb Rafel Joan i projectes solidaris, entre uns altres,

   En la primera planta es mostren alguns elements de disseny gràfic amb els quals l'autor va treballar, com, per exemple, la revista 'Latitud 39' o col·laboracions amb altres artistes, carpetes litogràfiques i el seu vessant d'experimentació fotogràfica.

   Finalment, en la segona planta, es mostren les creacions que han sorgit després de la seva mort el 1998 inspirades en la seva poesia i, a nivell musical, hi ha un espai on es pot escoltar set grups de música que han fet sonar els versos de Vidal en diferents treballs discogràfics.

Contador

Para leer más