Mobilitat supervisa la construcció dels nous autobusos de 15 metres de l'EMT Palma, que s'incorporen a la tardor

Publicado 20/8/2019 10:49:15CET
El regidor de Mobilitat, Francesc Dalmau, i el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, visiten la fàbrica dels nous autobusos de l'EMT.
El regidor de Mobilitat, Francesc Dalmau, i el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, visiten la fàbrica dels nous autobusos de l'EMT. - AYTO. DE PALMA

PALMA DE MALLORCA, 20 Ago. (EUROPA PRESS) -

El regidor de Mobilitat Sostenible de Palma, Francesc Dalmau, i el gerent de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Mateu Marcús, han visitat la fàbrica on s'estan construint els autobusos de 15 metres que s'incorporen a la flota municipal a partir de la tardor.

L'empresa fabricadora, Burillo SL, està situada a Logronyo. Està fabricant 12 unitats de la marca Man, de 15 metres, per un cost unitari de 376.900 euros, de manera que el cost total és de 4,5 milions.

El procés s'emmarca en el procediment de licitació per adquirir 100 nous busos de l'EMT de gas natural, aprovat a la fi de 2018. Les adjudicatàries són Man, Iveco Espanya i Scania Hispània.

Durant aquesta visita tant el cap tècnic, com el cap de taller i un tècnic responsable d'operacions, a més del regidor, s'han entrevistat amb els responsables de producció i qualitat de l'empresa Man. L'equip tècnic ha pogut tancar una data d'entrega dels busos.

Para leer más