Mor Damià Seguí, impulsor del voleibol balear

Publicado 3/1/2019 18:04:15CET

PALMA DE MALLORCA, 3 Ene. (EUROPA PRESS) -

Damià Seguí, impulsor del voleibol balear, ha mort aquest dijous. Després del coneixement del succés, diferents clubs esportius i autoritats han volgut transmetre la seva pesar i condolences a familiars i amics.

En el seu compte oficial de Twitter, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assenyalat que la "pèrdua" transcendeix "el món de l'esport".

"Va ser un referent del deport balear en general i el voleibol en particular", ha assenyalat Armengol per després dir que "la seva visió i talent van possibilitar una trajectòria d'èxit en la gestió esportiva".

Per la seva banda, des del Palma Futsal han volgut enviar "una enorme abraçada" a familiars i amics de Seguí i a tota la família del voleibol. Així, han assenyalat que la seva mort és "una pèrdua irreparable".

Pel seu costat, des del Club de Voleibol de Manacor han volgut recordar a qui està considerat com el "gran impulsor del voleibol balear a nivell nacional amb el So Estimar i Ca Ventura".

El CD Atlètic Balears també han mostrat les seves condolences d'una "figura cabdal" i "irrepetible" que va aconseguir durant anys "el màxim èxit esportiu".

Entre altres mostres d'afecte, l'Espanya Hoquei Club ha qualificat el dia "com a trist" per a l'esport balear i el Club Voleibol Terol s'ha volgut unir al condol després de la defunció de Seguí, "una de les persones que més ha apostat a Espanya pel nostre esport".

Contador