Moviment Feminista de Mallorca reivindicarà aquesta nit en una manifestació a Palma que la "nit és de les dones"

Publicado 24/11/2019 19:39:22CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

Moviment Feminista de Mallorca reivindicarà, a partir de les 21.00 hores d'aquest diumenge, en una manifestació nocturna, que transcorrerà pels carrers de Palma, que la "nit és de les dones".

Segons ha explicat una de les portaveu del Moviment Feminista de Mallorca, Sandra Serra Terol, a Europa Press, l'objectiu d'aquesta marxa nocturna, prèvia al Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra dilluns que ve, 25 de novembre, és "reivindicar que les dones volen sortir lliures al carrer sense cap por i sense cap límit".

La manifestació començarà en la Plaça París de Palma i transcorrerà també pel carrer Blanquerna, Avingudes, Plaza d'Espanya, Sant Miquel i Cort, on està previst que es llegeixi un manifest.

MANIFESTACIÓ NO MIXTA

D'altra banda, Serra ha explicat que la d'aquesta nit és una manifestació no mixta. Preguntada pel perquè, la portaveu del Moviment Feminista de Mallorca ha explicat que "els homes no tenen por quan tornen de marxa sigui l'hora que sigui, no tenen aquest problema, i les dones, totes, en algun o diversos moments de la seva vida han tingut aquesta por".

Així mateix, preguntada per la possible representació política o institucional aquesta nit, Serra creu que aquesta serà major en la manifestació convocada per dilluns que ve i que sortirà a les 19.00 hores de Plaça d'Espanya. La d'aquesta nit espera que sigui "una manifestació de carrer, de dones, anònimes, sense cap distintiu, ni de partit, ni d'institució, ni de sindicat", ha conclòs.

Contador

Para leer más