Una nau de Baleària procedent d'Eivissa encalla en l'escullera del port de Dénia

Publicado 17/8/2019 12:21:56CET
Vaixell de Baleària encallat a Dénia.
Vaixell de Baleària encallat a Dénia. - HECTOR AURA

   EIVISSA, 17 Ag. (EUROPA PRESS) -

   El fast ferri 'Pineda del Riu', de la naviliera Baleària, ha encallat en l'escullera del port de Dénia, encara que no hi han hagut danys personals, segons ha confirmat la companyia.

   En un comunicat, la naviliera ha relatat que el succés va tenir lloc aquest divendres a les 23.20 hores quan el vaixell, que procedia de Palma i Eivissa, anava a atracar en el port. En el buc viatjaven 393 persones i 70 vehicles.

   Tots els passatgers van sortir il·lesos i van ser evacuats amb les embarcacions de Salvament Marítim, Guàrdia Civil del Mar, Pràctic de Dénia i el remolcador de Baleària. Així mateix, Salvament Marítim ha desplegat la barrera anticontaminació de forma preventiva, encara que no s'han produït abocaments de combustible.

   Per als passatgers amb vehicle a bord i que no van poder ser desembarcats, Baleària ha habilitat dos autobusos, un amb destinació a València i un altre a Alacant. La naviliera també ha assegurat que resituarà als clients que havien de viatjar amb l'embarcació accidentada.

   D'altra banda, una empresa de serveis subaqüàtics està avaluant els danys registrats en el casc d'estribord per poder elaborar el pla de reflotament del vaixell i traslladar-lo a port, on es podrà procedir al desembarcament dels vehicles que romanen en el seu interior.

   Finalment, Baleària ha lamentat els perjudicis ocasionats als passatgers afectats.

Para leer más