Noemí Getino, candidata de Cs a l'Ajuntament de Llucmajor

Ciudadanos (Cs) | Ciudadanos (Cs) Designa A Noemí Getino Com a Candidata A l'Ayu
CIUDADANOS BALEARES
Publicado 9/4/2019 14:51:36CET

   PALMA DE MALLORCA, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Ciudadanos (Cs) ha triat la coordinadora del partit a Llucmajor, Noemí Getino, com a candidata a l'Ajuntament del municipi per als propers comicis municipals del 26 de maig.

   Segons ha informat el partit en un comunicat, Getino ha explicat que el seu objectiu és "fer política com una forma de resoldre els problemes dels ciutadans" i, en aquest sentit, s'ha compromès a "donar protagonisme a tots els nuclis del municipi, que tenen necessitats específiques i diferents, però que mereixen la mateixa atenció".

   "Tant jo com la resta de l'equip volem governar per a tots, sense prohibicions, sense imposicions i sense exclusions, amb molt respecte i conscients de la gran responsabilitat que això suposa", ha declarat Getino, en aquest sentit.

   Així mateix, Noemí Getino ha criticat que Llucmajor ha tingut, al parer seu, "una pèssima gestió" en temes bàsics, com, per exemple, "la neteja, el manteniment i la seguretat".

   Getino és llicenciada en Dret i té formació en temes relacionats amb les administracions públiques, l'administració d'empreses, els recursos humans o les normes de qualitat i compta amb experiència laboral en operativa aèria, en recursos humans, en banca i en concursos públics.

Contador