La nova confederació de transports de Pimem compta amb més de 2.000 empreses

La nova confederació de transports de Pimeco compta amb més de 2.000 empreses
PIMECO
Publicado 3/4/2019 18:02:11CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha presentat aquest dimecres la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa del Transport i ha assenyalat que aquesta compta amb més de 2.000 empreses confederades.

   Així ha informat la Patronal a través d'un comunicat en el qual han detallat que s'ha fixat els objectius de "lluitar contra l'intrusisme laboral" en el sector dels transports, ja que han considerat que transportistes, taxistes i empreses de lloguer de cotxes "es veuen contínuament perjudicats". A més, la nova agrupació d'empreses pretén ser "una veu unificada" per "reivindicar" els interessos del sector.

   En aquest sentit, Ramon Reus serà el president de la nova confederació mentre que Biel Moragues serà el vicepresident. Per la seva banda, algunes de les entitats que conformen la confederació són la Federació Independent del Taxi de Balears (Fitib), l'Associació Empresarial de Vehicles de Lloguer amb i sense conductor de Balears (Aevab); l'Associació d'Estacions de Servei de Pimem; i l'Associació de Transportistes Autònoms de Mallorca (Astam).

   Així mateix, tant Reus com Moragues han destacat que amb el nou actor "les pimes i els autònoms de Balears es veuran realment representades" ja que, segons han sostingut, s'oferirà una visió "més completa i transparent" de les polítiques sobre transport dutes a terme pel Govern.

   De fet, des de la confederació del transport de Pimem han considerat que és "necessari" fomentar "tecnologies madures" com el gas natural en lloc d'"incentivar el consum de teconologies en desenvolupament" en relació a les polítiques de transport, en referència a l'impuls a energies renovables que preveu la Llei de Canvi Climàtic aprovada al febrer pel Parlament.

Contador

Para leer más