La nova web de l'IbSalut, que comença a funcionar aquest dijous, permetrà accedir a les llistes d'espera

La nova web de l'IbSalut, que comença a funcionar aquest dijous, permetrà demanar i anul·lar cites
CAIB
Publicado 16/5/2019 14:33:05CET

   També permetrà accedir a la història clínica de salut i demanar i anul·lar cites

   PALMA DE MALLORCA, 16 Maig (EUROPA PRESS) -

   El nou portal web del Servei de Salut (IbSalut), que ha entrat aquest dijous en funcionament, permetrà demanar i anul·lar cites i accedir a la història clínica de salut i a les llistes d'espera.

   En concret, la web permetrà demanar, modificar i anul·lar cites amb la consulta de medicina o d'infermeria, tant des del portal com des de la 'app' de cites del Govern.

   Sobre això, l'Executiu autonòmic ha volgut recordar que el 2018 es van perdre gairebé 400.000 cites hospitalàries i d'atenció primària per incompareixença dels pacients.

   A més, els pacients podran accedir a la seva història clínica de salut resumida i als processos pels quals estan en llista d'espera. Per accedir serà necessari un certificat o DNI electrònic o per mitjà del sistema 'cl@ve'.

   Així mateix, han destacat que cada pacient podrà consultar la seva situació en la llista d'espera, si té data assignada podrà consultar-la, si no podrà veure la seva situació en la llista d'espera.

   En la seva presentació, que s'ha celebrat a la sala de reunions de l'IbSalut, han intervingut el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, acompanyat de la subdirectora de Tecnologia i Sistemes d'Informació, Antonia Salvà, i del gerent de la Fundació Bit, Gabriel Frontera.

COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ BIT

    La nova web ha estat dissenyada i implementada pel Departament de tecnologies de la informació i comunicacions de l'IbSalut, en col·laboració amb la Fundació Bit, que ha creat l'aplicació mòbil de cita prèvia dins de la 'app' de cites del Govern.

   Des del Govern, han explicat que aquests serveis han treballat durant més de dos anys per crear aquest entorn web amb les màximes condicions de seguretat per als usuaris.

   Segons han informat, l'objectiu principal ha estat crear un lloc web "més modern i accessible", centrat en els ciutadans, els professionals i les empreses. A més, hi ha una part dedicada al funcionament de l'organització i una altra amb tots els recursos disponibles per als usuaris.

Contador

Para leer más