Obert el termini per tramitar els carnets d'artista de carrer a Palma

Els artistes de carrer de Palma tindran un carnet per poder exercir la seva activitat al centre i en Platja de Palma
CORT - Archivo
Publicado 13/5/2019 17:05:12CET

PALMA DE MALLORCA, 13 May. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dilluns que el termini per tramitar els carnets d'artista de carrer ja està obert, després de la publicació al Butlletí Oficial de Balears de la instrucció que regula l'activitat dels artistes de carrer que, entre altres, estableix l'obligatorietat de disposar d'un carnet per exercir l'activitat en determinades zones de Palma. Les sol·licituds es poden tramitar fins al 7 de juny.

Segons ha detallat Cort en una nota, el carnet d'artista serà obligatori per a aquells artistes que exerceixin la seva activitat a la plaça de Santo Domingo; Sa Feixina; la zona entre plaça de la Reina, la costa de la Seu i Hort des Rei; Parc del Mar, Passeig Sagrera, Avinguda Antoni Maura i Dalt Murada; Passeig del Born, plaça Joan Carles I i plaça del Mercat; plaça Major, entre plaça Santa Eulalia i Cort; carrer Sant Miquel i plaça Mare de Déu de la salut; plaça d'Espanya, plaça de l'Olivar i carrer Sant Miquel; i platja de Palma.

Des del Consistori palmesà han assenyalat que les sol·licituds hauran de constar els espais que es demanen i, així mateix, els artistes hauran d'aportar un dossier de les seves activitats i una identificació de les persones que les exerceixen. A més, al Mercat de les Meravelles, el mercat artesanal d'Hort del Rei i en la Fira de Nadal, les peticions hauran d'ajustar-se a les limitacions que especifica la instrucció.

INFORMACIÓ A la WEB

L'Ajuntament ha assenyalat que la informació per tramitar el carnet d'artista estarà disponible a la web municipal aquest dimarts per facilitar els tràmits de sol·licitud de carnet, que es podran efectuar a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania de Palma.

Cal recordar que la instrucció és un annex a l'Ordenança d'Ocupació de la Via Pública, aprovada en el ple de l'Ajuntament al setembre de 2018 i que, segons ha assenyalat Cort, és fruit de la mediació entre l'àrea de Participació Ciutadana, el Districte Centre, els artistes de carrer i associacions de veïns amb l'objectiu de disminuir la pol·lució acústica del centre de Palma i donar cobertura legal als artistes que exerceixen la seva activitat a la ciutat.

Contador

Para leer más