Actualizado 11/08/2009 19:47 CET

Palma Arena.-El PSIB exigeix al PP explicacions sobre el desfasament pressupostari i li recomana que no desviï l'atenció

PALMA DE MALLORCA, 11 Ago. (EUROPA PRESS) -

El PSIB ha considerat avui que les investigacions judicials que estan en marxa actualment "posen en evidència" manera de governar del PP entre els anys 2003 i 2007 i li va exigir a la formació que doni les explicacions oportunes sobre el desfasament pressupostari existent al voltant al velòdrom del Palma Arena.

A més, en un comunicat ha criticat que la forma de governar dels populars en el passat Govern es va basar en l'especulació, la gestió "nefasta" dels recursos públics i la construcció de grans infraestructures "de dubtosa utilitat". A més, ha lamentat que la formació "intenti desviar l'atenció" sobre aquests fets "sense assumir responsabilitats ni donar explicacions d'aquest ni d'altres casos de corrupció".

Així, els socialistes van destacar que cal tenir en compte la presumpció d'innocència i, per aquesta raó, han confiat que les investigacions judicials "segueixin el seu curs fins al final".

Així, el PSIB va posar èmfasi que cal aclarir aquest desviament pressupostari "fins ara injustificat" de la qual, han considerat, "l'obra més emblemàtica" del passat Govern i que els socialistes han considerat com "un dels emblemes de l'especulació" del passat Executiu autonòmic.