PalmaActiva elevarà a la junta de govern de Cort el servei de seguretat de les seves instal·lacions

PalmaActiva
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 2/5/2019 14:45:46CET

PALMA DE MALLORCA, 2 May. (EUROPA PRESS) -

PalmaActiva ha aprovat aquest dijous, en l'última reunió del seu consell rector abans del canvi de legislatura, elevar a la junta de govern de l'Ajuntament de Palma l'inici de l'expedient per a la contractació del servei de seguretat, vigilància i serveis auxiliars dels seus immobles, dependències i instal·lacions.

En un comunicat, Cort ha detallat que la durada del contracte serà de dos anys no prorrogables. El pressupost màxim de licitació és de 177.541,92 euros -IVA inclòs- i la data d'inici prevista és el proper 1 de juny.

Durant la reunió, el consell rector de PalmaActiva també ha fet un seguiment de la gestió dels programes del Servei d'Ocupació (SOIB) amb els quals col·labora l'entitat -SOIB Visibles, SOIB Joves Qualificats, SOIB Palma Activa Dual II, programes de formació i ocupació SOIB Jove i SOIB 30-, gràcies als quals fet al voltant de 400 contractacions directes aquests últims quatre anys.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha donat les gràcies pel treball realitzat en aquesta legislatura als assistents.

En concret, s'han reunit el vicepresident de PalmaActiva, Francisco Ducrós; la coordinadora general de l'àrea, Pepa Peláez; la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón; el regidor d'Igualtat, Joventud i Drets Civils, Aligi Molina; el director general de Comerç, Sergio Gómez; el director general de Benestar Social, Joan Antoni Salas; la representant de CAEB, Carme Francés; la representant de CCOO, Yolanda Calvo, i els experts Francisco Canet i Maribel González.

Contador

Para leer más