El Parlament acull la IV Trobada de la Xarxa d'Oficines i Agències Anticorrupció de l'Estat

Publicado 29/11/2019 18:05:16CET
El president del Parlament, Vicenç Thomas, i el director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears, Jaume Far, en el Parlament
El president del Parlament, Vicenç Thomas, i el director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears, Jaume Far, en el Parlament - PARLAMENT

   PALMA DE MALLORCA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   El Saló d'actes del Parlament ha acollit aquest divendres la segona jornada de la IV Trobada de la Xarxa d'Oficines i Agències Anticorrupció de l'Estat, que ha comptat amb representants espanyols, a més de l'Autorità Nazionale Anticorruzione italiana i d'experts en la matèria.

   Segons ha informat la Cambra balear en una nota, el president del Parlament, Vicenç Thomas, acompanyat del director de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de Balears, Jaume Far, ha inaugurat les jornades.

   Thomas ha defensat que "els principis de prevenció i transparència han de guiar l'actuació d'aquests organismes", i ha conclòs la seva intervenció agraint als assistents la participació en les jornades.

   Així mateix, ha considerat que aquestes oficines i agències de lluita contra la corrupció "s'han incorporat a la democràcia perquè així ho ha exigit la societat".

Contador

Para leer más