El passeig de la Sagrera de Palma acull l'exposició fotogràfica 'De les Illes al món'

Publicado 25/6/2019 12:19:10CET
Exposició 'De las Illes al món' al passeig de la Sagrera de Palma
Exposició 'De las Illes al món' al passeig de la Sagrera de PalmaCAIB

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   El passeig de la Sagrera de Palma acull fins al 8 de juliol l'exposició fotogràfica 'De les Illes al món', que reuneix 39 fotografies de projectes de cooperació finançats pel Govern per al desenvolupament duts a terme en els últims quatre anys.

   En un comunicat emès per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació s'ha informat que s'han seleccionat 16 projectes del total dels 107 executats i que han arribat a més de 170.000 persones, entre les quals més de 90.000 són dones.

   Durant aquesta legislatura, el Govern ha reactivat la cooperació per al desenvolupament a Balears "després d'anys de paràlisis", i s'han destinat prop de 20 milions d'euros a diferents intervencions i projectes a més de 20 països de tot el món, principalment a les regions del Carib i Amèrica Llatina, a més del continent africà.

   "Moltes d'aquestes iniciatives contribueixen a reforçar la democràcia, defensar els drets humans, lluitar per la igualtat de gènere, protegir el medi ambient, així com a cobrir necessitats crucials per a la vida, com per exemple l'accés a l'aigua, la sanitat, l'educació o l'habitatge", han explicat des de la Conselleria.