Publicado 30/12/2019 13:23CET

El Pla d'Autoocupació del Govern atén a més de 1.250 usuaris des de 2017

   PALMA DE MALLORCA, 30 des. (EUROPA PRESS) -

    El Pla d'Autoocupació i Foment de l'Emprenedoria de Balears ha ats i assessorat a un total de 1.264 usuaris des de la seva engegada el 2017, segons ha informat la Conselleria de Model Econmic, Turisme i Treball en una nota de premsa aquest dilluns.

   Des de la Conselleria han explicat que el Pla ha perms que "hi hagi menys projectes denegats i més aprovats" i, així mateix, s'han organitzat diverses jornades informatives que aquest 2019 han atret gairebé 600 assistents. En els dos anys, s'han impulsat 99 jornades d'aquest tipus, amb 1.085 participants en total.

   El Pla és complementari al Pla d'ocupació de qualitat i va néixer amb l'objectiu de donar resposta a noves necessitats sorgides en l'mbit de l'emprenedoria, com l'elaboració de plans d'empresa per millorar la viabilitat dels projectes; ajudes i acompanyament per iniciar projectes; la reestructuració, consolidació o creixement de negocis; la conciliació familiar i el relleu generacional.

   D'altra banda, des de la Conselleria també han afegit que en aquest temps s'ha duplicat el nombre de sollicituds d'empreses per rebre ajudes a la internacionalització en fase d'iniciació. S'ha passat de les 7 que ho van demanar el 2018 a les 15 d'aquest any i el nombre d'empreses interessades a consolidar els seus plans d'internacionalització ha passat de 24 a 30 en un any.

Para leer más