Podem assegura que "limitarà els preus del lloguer" d'habitatges

28A.- Podem Assegura Que "Limitarà Els Preus Del Lloguer" D'Habitatges
PODEMOS
Publicado 16/4/2019 14:31:49CET

   PALMA DE MALLORCA, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Podem al Senat per Mallorca, Pep Malagrava, i la numero dos al Congrés, Lucía Muñoz, han presentat aquest dimarts les propostes d'Unides Podem per solucionar "els problemes d'habitatge" i acabar "amb la precarietat laboral" durant la seva visita al mercat municipal de Pere Garau (Palma). Entre altres propostes, han assegurat que limitaran els preus del lloguer.

   Pep Malagrava ha assegurat que "actualment" no es compleix l'article 35 de la Constitució, on s'especifica que "tothom té dret a un treball i un sou digne".

   "Per això des d'Unides Podem proposem una pujada del sou mínim interprofessional fins als 1.200 euros, però també acabar amb la flexibilització que van crear les reformes laborals del PP i PSOE. Estem decidits a derogar el decret llei laboral de Rajoy, ha dit.

   Per la seva banda, Lucía Muñoz ha fet referència "a l'incompliment" de l'article 47 de la Constitució, que protegeix el dret a l'habitatge.

   També ha detallat les propostes que Unides Podem vol impulsar des del Congrés dels Diputats: "Hem de blindar el dret a l'habitatge, i ho farem limitant els preus del lloguer i garantint l'estabilitat dels contractes", ha assegurat.

Contador