Podem Balears convençut que "un Govern de coalició a nivell estatal ha de tenir d'exemple al Govern balear"

Publicado 23/11/2019 16:03:26CET
Imatge de la consulta als inscrits de la formació sobre el preacord de Govern amb el PSOE
Imatge de la consulta als inscrits de la formació sobre el preacord de Govern amb el PSOE - PODEMOS BALEARES

La formació obre aquest dissabte a nivell estatal la consulta sobre el preacord de Govern amb el PSOE a 519.737 inscrits en tot l'Estat

PALMA DE MALLORCA, 23 Nov. (EUROPA PRESS) -

Podem Balears està convençut que "un Govern de coalició a nivell estatal ha de tenir d'exemple al Govern balear", on Podem ostenta la vicepresidència, les Consellerias de Transició Energètica i Sectors Productius i la d'Agricultura, Pesca i Sobirania Alimentària. A més, també està en mans de Podem, la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern.

Segons ha recordat Podem Balears aquest dissabte en una nota de premsa, Unides Podem ha estat la tercera força política a Balears i ha repetit amb dos escons al Congrés en totes les eleccions generals celebrades en les quals ha participat.

OBERTA LA CONSULTA SOBRE EL PREACORD DE GOVERN AMB EL PSOE

L'afirmació de Podem Balears sobre "un Govern de coalició a nivell estatal" es deu al fet que aquest dissabte Podem ha obert la consulta a nivell nacional sobre el preacord de Govern amb el PSOE als 519.737 inscrits a la formació en tot l'estat.

Els inscrits podran respondre fins a dimecres que ve, 27 de novembre, a les 10.00 hores, a la pregunta "Estàs d'acord amb que Podem participi en un Govern de coalició en els termes del preacord signat per Pedro Sánchez i Pablo Iglesias?"

Contador