Podem demana que l'Església "retorni el patrimoni públic robat"

Podem demana que l'Església "retorni el patrimoni públic robat"
PODEMOS
Publicado 11/4/2019 14:59:51CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Podem ha demanat que l'Església "retorni el patrimoni públic robat" i, en aquest sentit, el candidat d'Unides Podem al Senat per Mallorca, Pep Malagrava, ha dit que l'Església "ha posat al seu nom béns que són de tots".

   "No es pot consentir que ningú robi a la gent i, per això, cal defensar els interessos de les majories i que tornin tots els immobles que han inmatriculat sense cap dret", ha afegit Malagrava.

   Així ho ha manifestat després de reunir-se juntament amb el cap de llista d'Unides Podem al Congrés, Antònia Jover, amb 'Recuperant', la Coordinadora Estatal per a la Recuperació del Patrimoni Inmatriculat per l'Església Catòlica.

   Segons ha informat el partit en un comunicat, durant la trobada els 'morats' s'han adherit al manifest presentat per la coordinadora i Jover ha explicat que "no volen privilegis", "si la ciutadania ha de pagar l'Impost de Béns Immobles (IBI), l'Església també ho ha de fer".

   "Respectem totes les confessions, però en aquest país s'ha de complir la Constitució, i l'article 14 diu que tots som iguals davant la llei i això ara mateix no passa", ha afegit Jover.

Contador