La Policia Local de Palma homenatja els seus agents en la diada de la institució

La Policia Local de Palma homenatja els seus agents en la 'diada' de la institució
POLICÍA LOCAL PALMA
Publicado 4/5/2019 11:24:45CET

   El treball de 48 agents que s'han jubilat aquest any ha estat reconegut durant l'acte

   PALMA DE MALLORCA, 4 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local de Palma ha celebrat la diada de la institució, un acte en el qual s'han lliurat 48 diplomes als agents que s'han jubilat aquest any, 113 medalles per antiguitat, 22 medalles blaves al mèrit policial i 39 medalles verdes.

   Segons ha informat el cos en un comunicat, en una gala celebrada divendres passat s'ha premiat, a més, a 28 persones externes al cos per la seva col·laboració.

   Entre els 'actes heroics' que la comissió de medalles ha seleccionat està l'arrest a Platja de Palma que va provocar la reducció d'un individu perillós que portava un arma blanca i amenaçava els transeünts.

   També ha estat objecte d'una medalla l'actuació d'un agent per evitar que una persona es precipités posant en risc la seva integritat i la reanimació d'una persona que havia entrat en aturada cardíaca.

   En el mateix acte s'han atorgat un total de 40 felicitacions del ple municipal. Així mateix, durant la cerimònia s'ha guardat un minut de silenci pels agents de policia que han mort durant l'any, sent un dels moments més emotius de l'acte.

   Posteriorment s'han lliurat diplomes i rellotges a 40 agents jubilats que aquest any han deixat de formar part del cos de Policia Local.

   En relació a les medalles externes s'ha premiat al cap superior de la Policia Nacional, Gonzalo Espino, per la seva estreta col·laboració amb la Policia Local de Palma, a més del Tinent Coronel de la Guàrdia Civil, Antonio Orantos, al cap regional del sector naval de Balears, Juan Moreno González i al cap regional del Servei de Vigilància Duanera, Jesús García de Leániz.

Contador

Para leer más