La Policia Nacional deté els responsables d'un delicte d'amenaces amb arma blanca

Arma blanca
POLICÍA NACIONAL
Publicado 8/1/2019 14:16:02CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Ene. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Nacional han detingut dos individus de 26 anys d'edat per un delicte d'amenaces, després d'amenaçar de mort un altre jove de 19 anys amb un ganivet a Palma.

Segons han informat en un comunicat, els fets van ocórrer la tarda del passat dilluns, a les 20.00 hores, a la cantonada del carrer Aragó amb Fausto Morell, quan els detinguts van començar a mirar la parella de la víctima que esperava a l'interior del seu vehicle que el jove sortís d'un establiment. Ella va avisar a la seva parella que els dos detinguts li feien gestos, per la qual cosa el jove va sortir de l'establiment i va començar una discussió amb els dos homes.

En un moment determinat, un dels detinguts es va desplaçar fins al seu vehicle i va treure un ganivet amb la intenció de lesionar al jove, qui va començar a córrer i després d'ell van anar-hi els dos detinguts, els quals s'intercanviaven el ganivet "amb clares intencions amenaçadores de voler clavar-li-ho", sense aconseguir-ho i podent la víctima fugir del lloc.

Els agents van establir un dispositiu de cerca, localitzant minuts més tard a la barriada de Son Gotleu als dos autors del delicte d'amenaces amb arma blanca i trobant també el ganivet a l'interior del vehicle.

Contador