PP culpa el Govern de no fer "inversions necessàries" per impedir el tancament de platges "cada vegada que plou"

Publicado 28/8/2019 13:09:38CET
El líder del PP balear, Biel Company, atén als mitjans de comunicació.
El líder del PP balear, Biel Company, atén als mitjans de comunicació. - EUROPA PRESS - Archivo

   El PP reclama crear un fons per invertir en la millora de la depuració d'aigües a les Illes

   PALMA DE MALLORCA, 28 Ag. (EUROPA PRESS) -

   El president del PP balear, Biel Company, ha acusat aquest dimecres al Govern i a Cort de no fer "les inversions necessàries" en el sistema de depuració i sanejament de les aigües, per garantir que no es tanquin les platges de Palma "cada vegada que plou".

   En una roda de premsa, Company ha declarat que "sembla que els fons que tenia Emaya per fer unes inversions necessàries es van destinar a col·locar alts càrrecs". A més, el PP ha reclamat la creació d'un fons d'entre 90 i 100 milions anuals per millorar la depuració d'aigües de Balears.

   En aquest sentit Company ha afirmat que des del grup 'popular' proposen la creació d'una llei en la qual s'especifiqui que, més enllà del cànon de sanejament, s'han de garantir unes inversions estables tant per al manteniment de les instal·lacions actuals, com per realitzar noves inversions per a la millora d'aquestes.

   D'altra banda, ha acusat l'executiu de Balears de "presumir molt de ser un Govern verd i de tenir les platges marrons". Aquest dimarts diverses platges de Palma van resultar afectades per abocaments d'aigües mixtes -pluvials i residuals- i continuaran tancades aquest dimecres.

Para leer más