El PP demana explicacions a Cort per la possible venda de cotxes robats en la subhasta municipal de Son Toells

Publicado 9/10/2019 10:07:24CET
Tasques de retirada de vehicles de Son Toells.
Tasques de retirada de vehicles de Son Toells. - CORT - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 9 Oct. (EUROPA PRESS) -

El PP ha anunciat aquest dimecres que demanarà explicacions a l'Ajuntament de Palma per la possible venda de cotxes robats en la subhasta de vehicles retirats del dipòsit municipal de Son Toells que va tenir lloc dijous passat, 3 d'octubre.

La regidora del PP, Montserrat Oliveras, ha explicat que vol que la tinent de batle de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, doni explicacions: "S'han venut cotxes robats, cotxes d'alta gamma amb propietaris legítims o cotxes amb precinte judicial?". "Si això és així, causa estupor que Adrover hagi disposat d'aquests vehicles de manera irregular per a la seva venda", ha asseverat.

Segons publica aquest dimecres el diari 'Última Hora', Cort hauria subhastat cotxes robats que tenia en el dipòsit de Son Toells. Així, informa que la Direcció general de trànsit no pot donar de baixa almenys 60 cotxes perquè alguns són cotxes robats, uns altres estan embargats i uns altres estan precintats.

L'Ajuntament de Palma va subhastar 405 vehicles del dipòsit dividits en quatre lots: un lot de 268 turismes, un altre de 79 motos i ciclomotors, 40 de furgons i vehicles especials, i un quart de 18 camions.

Contador

Para leer más