Actualizado 11/09/2008 20:43 CET

El PP exigeix a Calvo que expliqui als veïns els pressupostos de 2009 i la pujada d'impostos abans d'aprovar-los

Recorda que l'any passat la batlesa es va reunir amb els veïns una vegada aprovats inicialment

PALMA DE MALLORCA, 11 de setembre (EUROPA PRESS)

El Grup Municipal Popular de Palma va proposar avui que la reunió amb els veïns per tractar els pressupostos de 2009 i la pujada dels impostos es faci abans de la seva aprovació inicial en el ple, i no com es va fer l'any passat amb Aina Calvo com batlesa, que es va reunir amb ells una vegada estaven aprovats inicialment.

En un comunicat difós avui, els 'populars' van demanar sobre aquesta qüestió que la convocatòria de la reunió es realitzi amb una antelació de 15 dies, amb l'objectiu que els veïns puguin informar-se "bé" de la proposta que Calvo presentarà per al pròxim any en matèria pressupostària i de pujada d'impostos.

"El Partit Popular de Palma en la passada legislatura sempre es reunia amb els veïns abans de passar per ple l'aprovació dels pressupostos municipals i les modificacions fiscals, van recalcar des de la formació.

Per aquest motiu, el Grup municipal proposarà a l'equip de govern, en el pròxim ple, que realitzi l'audiència pública dels pressupostos municipals i de les ordenances fiscals abans de l'aprovació inicial en el ple i que la convocatòria de l'audiència es doni amb una antelació de 15 dies.