El PP exigeix al Govern un canvi en la gestió del SFM per recuperar la qualitat i la seguretat del servei

Actualizado 16/6/2008 20:44:56 CET
Actualizado 16/6/2008 20:44:56 CET

El PP exigeix al Govern un canvi en la gestió del SFM per recuperar la qualitat i la seguretat del servei

PALMA DE MALLORCA, 16 de juny (EUROPA PRESS)

El PP balear va titllar avui de "preocupant i alarmant" que estigui "en perill" la seguretat dels usuaris del servei de tren, tal com denuncien els treballadors del Servei Ferroviari de Mallorca (SFM), que aquest matí van portar a terme un atur per protestar sobre aquesta qüestió. Així, va exigir al Govern un canvi en la gestió del SFM per recuperar la qualitat del servei.

En un comunicat difós avui, els populars van manifestar que és la primera vegada, en molts anys, que es produeix una vaga en SFM, i no per motius salarials sinó per denúncies a falta de seguretat, jornades laborals "excessives", falta de formació i "mala" gestió en l'explotació del servei.

Per aquest motiu, el PP va exigir al Govern un canvi en la gestió del SFM per poder recuperar la seguretat i la qualitat del servei que "s'ha vist deteriorat de manera gradual durant aquest últim any".

Així, la formació ha registrat al Parlament una bateria de preguntes sobre l'encreuament de vies a Sineu els dies 10 i 11 de juny, les maniobres de trens en Son Rullán els passats dies 1 i 15 de juny; mentre que també ha sol·licitat els informes sobre la seguretat del tren, i els informes de l'empresa que ha subcontractat personal de taller sense estar autoritzat per a això i el cost que té l'esmentada empresa.