Prohens es compromet a impulsar una llei que afavoreixi el producte tradicional i l'empresa familiar

28A.- Prohens Es Compromet A Impulsar Una Llei Que Afavoreixi El Producte Tradicional I L'Empresa Familiar
PP
Publicado 19/4/2019 15:34:23CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Abr. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PP a les eleccions generals del 28 d'abril, Margalida Prohens, s'ha compromès aquest divendres a impulsar una llei de creixement empresarial que afavoreixi el producte tradicional i a les empreses familiars.

Prohens ha manifestat aquest compromís durant una visita aquest matí a la pastisseria Ca Pomar en Campos. "En aquesta campanya atípica, que Pedro Sánchez ha fet coincidir amb la Setmana Santa, volem estar al costat de les nostres tradicions", ha assenyalat la candidata, que ha valorat que el negoci de Ca Pomar compta amb "117 anys d'antiguitat", va "per la cinquena generació" i "té unes particularitats específiques i unes necessitats especials" amb les quals la seva formació "està sensibilitzada".

Així, Prohens, ha apuntat que a Balears, el negoci tradicional "representa aproximadament un 90% de l'empreses i genera un 90% de l'ocupació privada", per la qual cosa ha demanat que les administracions recolzin el seu desenvolupament.

En aquest sentit, el PP ha promès aprovar una llei de creixement empresarial "que redueixi burocràcia i fiscalitat per facilitar que les empreses familiars puguin seguir creixent".

"És important tenir un pla de suport a l'empresa familiar, donar-los eines que afavoreixin el desenvolupament de la seva activitat durant moltes generacions més", ha expressat Prohens, que ha insistit en la necessitat de tenir un Règim Especial de Balears (REB) "just" i "dotat econòmicament", "que possibiliti que les empreses de les illes siguin igual de competitives que la resta de negocis d'Espanya".

Prohens ha fet aquesta visita acompanyada de l'alcalde del municipi, Sebastià Sagreras; la candidata al consistori, Xisca Porquer, i el president local de la formació, Jaume Vidal.

Para leer más