Prohens diu que Sánchez "va triar des del primer dia que els seus socis eren l'esquerra radical i els independentistes"

Publicado 3/12/2019 18:15:43CET
Els diputats del PP al Congrés per Balears, Marga Prohens i Miguel Jerez, en la Cambra baixa. Arxiu, recurs
Els diputats del PP al Congrés per Balears, Marga Prohens i Miguel Jerez, en la Cambra baixa. Arxiu, recurs - PP

PALMA DE MALLORCA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

La diputada del PP al Congrés per Balears, Marga Prohens, ha dit aquest dimarts després de la Sessió Constitutiva de la XIV Legislatura en la Cambra baixa que "Sánchez va triar des del primer dia que els seus socis eren els de l'esquerra radical i els independentistes". "Només ell sap cap a on vol portar a Espanya", ha advertit.

Així ho ha expressat la 'popular' i ha recordat que la seva formació "ha ofert una desena de pactes d'Estat per garantir l'estabilitat d'Espanya i Sánchez segueix sense contestar". "El PP no participarà en cap estratègia per trencar el nostre país i exercirem el paper d'oposició amb fermesa", ha afegit.

Prohens ha destacat, també, que aquest dimarts "ha quedat clar que la divisió del centre i la dreta és el salvavides de Sánchez" i, en aquest sentit, ha argumentat que "per decisió de Vox, en la taula no estarà José María Espejo (Cs) que va lluitar contra el cop d'estat des de la taula del Parlament de Catalunya i serà substituït per Pisarello, aliat de Colau i els independentistes".

A més, Prohens ha explicat que "gràcies al PSOE, Vox té la vicepresidència quarta i gràcies a Vox, Podem té un lloc més i a això se suma que gràcies al PSOE i Vox, Cs es queda sense lloc; en les eleccions, Pablo Casado va oferir 'España Suma' a Cs i ho van rebutjar, regalant, així, dues victòries a Sánchez".

A més de Prohens, el també diputat per l'arxipèlag Miguel Jerez, la senadora per Mallorca, Maria Salom, el senador per Menorca, Jordi López i el d'Eivissa, José Vicente Marí, han participat de la Sessió Constitutiva en les Corts i han coincidit a recalcar "l'orgull" que senten per representar a Balears en ambdues càmeres.

Per la seva banda, la senadora per Mallorca, Maria Salom, ha incidit que "li preocupa moltíssim el govern que vol conformar Sánchez amb independentistes, nacionalistes i gent que no acata la Constitució". "El meu compromís és defensar en el Senat l'interès general i a tots els mallorquins", ha afegit.

Contador

Para leer más