Prop de 200 persones acudeixen a la primera edició de 'Txifest. Nits alternatives' a Marratxí

Unes 200 persones acudeixen a la primera edició de 'Txifest' a Marratxí
AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ
Publicado 20/5/2019 18:00:33CET

   PALMA DE MALLORCA, 20 Maig (EUROPA PRESS) -

   Prop de 200 persones han acudit a la primera edició de 'Txifest. Nits alternatives' a la plaça de l'esglèsia del Pont d'Inca, una festa que va incloure multitud d'activitats per al públic jove de Marratxí.

   Segons ha informat l'Ajuntament de Marratxí en un comunicat, la major part dels participants van ser joves adolescents, però també va haver-hi famílies amb nens.

   Entre d'altres, va haver-hi diferents tallers, de la mateixa manera que també va haver-hi torneig de futbito 3x3, rocòdrom, tirolina, torneig de cartes de rol, actuació del DJ Alex Black, 'bachata' i ball modern, entre d'altres.

   Totes les activitats van ser de caràcter gratuït i estan organitzades per les àrees de Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament, amb els Espais Joves.

   L'única cosa que havien de pagar els participants van ser les begudes en l'stand que l'esplai Utopia havia instal·lat per ajudar a finançar les seves activitats.

   La del dissabte va ser la primera edició de 'Txifest', que tindrà caràcter mensual, excepte en el mes d'agost, i amb caràcter rotatori. La segona cita està programada per al divendres 28 de juny, amb la celebració d'una gimcana esportiva en el poliesportiu de Pòrtol.

   'Txifest' és una festa emmarcada dins de la campanya d'oci saludable que l'Ajuntament ha estat promovent al llarg de la legislatura.

   En aquest mateix àmbit, i com a precedent de la mateixa 'Txifest', l'estiu passat es van celebrar les trucades 'Nits Joves', amb tornejos esportius i cinema a l'aire lliure, els CEIP Blanquerna i Miquel Costa i Llobera.

Contador

Para leer más