El PSIB defensa que és "l'únic amb una aposta clara en cultura" i que els altres són "com a aigua i oli"

El PSIB defensa que és "l'únic amb una aposta clara en cultura" i que els altres amb "com a aigua i oli"
PSIB
Publicado 15/4/2019 17:21:27CET

   PALMA DE MALLORCA, 15 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Les candidates del PSIB al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, han defensat aquest dilluns que el seu partit és l'únic amb una aposta clara en cultura" que, a parer seu, "està en el seu ADN" i "es porta demostrant durant els 140 anys d'història del partit", mentre que les altres formacions són "com a aigua i oli" amb el sector.

   En un comunicat emès pel PSIB, s'ha informat que així ho han manifestat durant una visita a la galeria d'art '6A' i, on, així mateix, han explicat el compromís del partit "en favor" de la cultura.

   En aquest sentit, Bonet ha destacat que s'impulsarà un pacte estatal per la cultura que serveixi per "impulsar les indústries culturals" i donar "més empenta" als joves creadors.

    "Impulsarem una Llei de Mecenatge que contribueixi a que hi hagi més intervenció del sector privat, finançant activitats culturals i a través de desgravaments fiscals, i també una llei d'ordenació dels estudis superiors artístics", ha explicat Bonet.

   Moll, per la seva banda, ha incidit que "és fonamental reforçar la cultura del diàleg, que sembla que s'està perdent" i ha remarcat que "el PSIB aposta per aquesta cultura de diàleg i consens davant de la crispació que uns altres estan emprant dins de la campanya".

Contador