El PSIB reprèn la campanya apel·lant a la "màxima mobilització" de l'electorat progressista de Balears

26M.- El PSIB Reprèn La Campanya Apel·lant A la "Màxima Mobilització" De l'Electorat Progressista De Balears
PSIB
Publicado 12/5/2019 14:38:57CET

   PALMA DE MALLORCA, 12 Maig (EUROPA PRESS) -

   El PSIB ha reprès aquest diumenge els actes de la campanya electoral, suspesos des del divendres a causa de la defunció d'Alfredo Pérez Rubalcaba, i la candidata socialista al Parlament, Francina Armengol, ha apel·lat a la "màxima mobilització" de l'electorat progressista en els comicis municipals, insulars i autonòmics del 26 de maig.

   "Després de moments molt tristos i molt durs ahir vaig tenir l'oportunitat d'acomiadar Rubalcaba a Madrid, un gran socialista, company i amic que, allà on sigui, lluitarà perquè els socialistes guanyem les eleccions i seguim fent realitat els somnis de tants de ciutadans", ha manifestat Armengol en declaracions als mitjans durant un acte de campanya celebrat a Inca, la seva ciutat natal.

   En aquest sentit, Armengol ha reiterat que el PSIB és "l'únic partit" amb un projecte "clar" per a Balears i ha assegurat que el partit que lidera és "seriós, rigorós i sap governar" per a l'interès general.

   "Som l'únic partit amb un projecte clar des que naixem amb l'universalitat i gratuïtat de l'educació, amb l'aposta per la formació permanent durant tota la vida, amb la millora de drets en sanitat i serveis socials i amb la conservació del paisatge i de l'entorn com a eixos", ha sostingut la candidata al Parlament.

   "Necessitem la màxima mobilització de tots els ciutadans progressistes de Balears, que vagin a votar el 26 de maig i ho facin pel PSIB, que és l'únic partit que pot garantir seguir sempre avancant", ha resolt.

Contador