PSOE-Exc de Sant Antoni denuncia que el municipi està dominat per la brutícia i l'incivisme

Actualizado 14/8/2008 18:14:17 CET
Actualizado 14/8/2008 18:14:17 CET

PSOE-Exc de Sant Antoni denuncia que el municipi està dominat per la brutícia i l'incivisme

EIVISSA, 14 d'Agost (EUROPA PRESS)

PSOE-Exc de Sant Antoni va denunciar avui que el municipi "està dominat per la brutícia i l'incivisme", uns fets que es produeixen des fa anys "no només a l'estiu sinó durant tot els mesos".

Així ho va afirmar la responsable de l'àrea de Medi Ambient de PSOE-Exc de Sant Antoni, Marga Serra, qui va exposar que "no existeix cap campanya contra el servei de neteja, segons assegura el regidor de Medi Ambient, Juan Linde" sinó que hi ha una realitat visible des de fa anys.

Segons Serra, es tracta d'alguna cosa que van posar en coneixement de l'equip de govern no només l'oposició sinó totes les associacions de veïns, l'associació de comerciants i els turistes.

Una denúncia que l'oposició va efectuar aquest matí mitjançant un recorregut pel nou passeig de Ses Variades i els seus voltants. La portaveu de PSOE-Exc va assegurar també que "si Límit no té suficient" amb les queixes de les agrupacions, les fotos, ni el passeig que va donar amb l'oposició per mostrar-li la situació del municipi "serà millor que camini més pel poble".

Així va determinar que la situació és molt greu i "per solucionar problemes s'ha d'acceptar la realitat". Causa per la qual va agregar que el que "no pot fer un regidor" és treballar per als interessos d'una empresa sinó que deu fer-ho per solucionar els problemes que té la ciutadania i aquest és un molt gran". Serra va exigir al regidor "més consideració, respecte i voluntat".