El PSOE i Podem signen l'acord per governar l'Ajuntament d'Eivissa amb polítiques "progressistes i feministes"

Publicado 14/6/2019 18:11:49CET

   EIVISSA, 14 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'actual alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, i el cap de llista d'Unides Podem, Aitor Morrás, han signat aquest migdia el document d'acords programàtics per a la propera legislatura a l'Ajuntament d'Eivissa.

   Els dos partits han destacat "el reforç de les polítiques orientades a les àrees de benestar social i habitatge" i en "la conversió de l'Ajuntament d'Eivissa en un agent actiu en la lluita contra el canvi climàtic".

   A més, "es treballarà per a les persones de més edat així com pels més joves, s'apostarà pel transport públic, per la lluita contra la violència de gènere, es posarà en valor el patrimoni històric i cultural de la ciutat i s'aproparà l'administració al ciutadà", entre altres mesures que Unides Podem ha detallat.

   L'actual alcalde, que aquest dissabte tornarà a ser nomenat, ha assegurat que aquest pacte els "permetrà seguir amb les polítiques progressistes a Eivissa", recordant que "més de 6.000 persones van confiar en les forces de progressos en les eleccions, i no podíem defraudar-les".

   Per la seva banda el regidor electe Aitor Morrás, qui ocuparà la segona Tinença d'Alcalde, ha remarcat "la voluntat dels dos equips negociadors d'arribar a un acord per aconseguir una ciutat més amable per viure, avançar en polítiques socials i de mobilitat, apostar per la cultura i per una administració al servei de la ciutadania".

   Respecte a les diferències programàtiques de tots dos partits, Ruiz ha assegurat que el Centre d'Acollida, previst en l'antiga reguarda de la Policia Local, malgrat l'oposició dels veïns i de la resta de forces polítiques, inclòs Unides Podem, segueix avanci en l'enclavament previst.

Contador

Para leer más