28 de febrer de 2020
 
Actualizado 6/6/2008 20:14:28 CET

El PSOE recorda al PP que té càrrecs imputats en casos de corrupció que no han dimitit

PALMA DE MALLORCA, 6 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Federació de Socialistes de Mallorca va destacar avui que el PP posseeix càrrecs imputats en casos de corrupció, després de les declaracions d'ahir del portaveu del partit, Miquel Ramis, sol·licitant la dimissió "immediata" del portaveu de UM al Parlament, Bartomeu Vicens, per la seva imputació en el cas Son Oms.

En un comunicat, el PSOE va assenyalar el cas de Jaume Font, que continua com a portaveu del Grup de Consellers populars i membre de la Comissió Insular d'Urbanisme, tot i estar imputat pel Pla Territorial de Mallorca, o el de l'alcalde de Selva, Joan Rotger, imputat pel cas Cavallistes i involucrat en una suposada trama de corrupció urbanística per concedir 32 llicències en sòl rústic, assenyala el PSOE.

Els socialistes van mostrar la seva sorpresa perquè mentre el PP demana la dimissió de Vicens, permet la continuïtat de l'alcaldessa de Felanitx i diputada del Parlament, Catalina Soler, imputada també pel cas Cavallistes i cas Llicències i que, per ser aforada, "ha provocat una dilació del procés judicial".

El PSOE també va apuntar com rellevants els casos de Joan Jaume Mulet, primer tinent d'alcalde de Llucmajor, imputat pel cas Cavallista; Lluc Tomàs, alcalde de Llucmajor, imputat pel cas Rabasco; o Gabriel Matas, alcalde de Montuïri i imputat pel cas Cavallistes.

Els socialistes van subratllar que cada partit és "sobirà" per decidir sobre el futur dels membres de les formacions polítiques i van assenyalar que esperen gestos dels polítics implicats en aquests casos que permetin recuperar la "confiança en les institucions i en la política".

El PSOE va lamentar les declaracions de Ramis "sense cap credibilitat" i va destacar que el PP hauria de fer un "exercici d'autocrítica i mesurar les intervencions públiques".