PxE proposa treure a concurs la contracta de l'aigua a Eivissa per "normalitzar" la situació

PxE proposa treure a concurs la contracta de l'aigua a Eivissa per "normalitzar"
PXE
Publicado 1/4/2019 10:20:58CET

   EIVISSA, 1 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El candidat de Proposta per Eivissa a l'Ajuntament d'Eivissa, Toni Roldán, ha proposat treure a concurs la contracta de l'aigua "perquè en l'actualitat la contractació d'aquest servei municipal està en pròrroga forçosa i s'hauria de normalitzar aquesta situació".

   Roldán, així mateix, ha considerat que una altra opció seria municipalizar el servei. Segons ha explicat en un comunicat, la seva aposta és treure el concurs en cas que per qüestions tècniques l'Ajuntament no pugui municipalizar el servei o es tracti d'un procés llarg.

   "Es tracta de posar fi a la pròrroga forçosa que ara té la contracta de l'aigua i, a més, que el nou plec de condicions inclogui que la futura concessionària redacti i dugui a terme un Pla Director d'Infraestructures amb la finalitat de renovar el sistema de clavegueram de la ciutat", ha manifestat Roldán.

   El plec de la nova contracta del servei municipal d'aigua, segons Roldán, hauria d'incorporar un sistema de millora de tot el clavegueram amb la finalitat de substituir l'actual que ha quedat "obsolet" i "incapaç" d'aguantar la pressió del consum dels gairebé 50.000 habitants d'Eivissa.

   El candidat ha considerat que un Pla Director d'Infraestructures és "una prioritat per a la ciutat" ja que la qualitat de l'aigua que l'Ajuntament compra a Abaqua "és bona, però quan arriba a les llars de Vila perd qualitat a causa de l'obsolet sistema de clavegueram".

Contador

Para leer más