Salom, sobre les consultes simbòliques: "Són perilloses perquè arrosseguen el debat del 'Procés' a Balears"

Salom, sobre les consultes simbòliques: "Són perilloses perquè arrosseguen el de
PP BALEARS
Publicado 31/3/2019 15:00:26CET

   PALMA DE MALLORCA, 31 Març (EUROPA PRESS) -

   La candidata del PP per Balears al Senat, María Salom, ha afirmat aquest diumenge que les consultes simbòliques sobre Monarquia o República que se celebren a onze municipi de Mallorca són "perilloses" ja que, segons ha considerat, "arrosseguen a Balears un debat polític sobre el que passa al 'Procés' de Catalunya".

   Així s'ha expressat Salom en declaracions als mitjans durant la seva visita a la Fira de Son Ferriol en la qual ha afirmat els referèndums sobre el model d'Estat són "innecessaris".

   "La Constitució Espanyola diu que a Espanya tenim una monarquia parlamentària, em dol que amb diners públics es financin coses que van contra la Constitució", ha etzibat Salom, qui ha assegurat que "el Govern finança a l'Obra Cultural Balear" (OCB) a més de censurar que l'Executiu autonòmic presidit per Francina Armengol és "el brou de cultiu" perquè "el que passa a Catalunya comenci a Balears".

   "El PP impedirà que el 'Procés' pugui arribar a Balears", ha declarat Salom, qui ha aprofitat la seva visita a la Fira de Son Ferriol per "posar en valor" el món agrari i agrícola ja que, segons ha sostingut, "el PP recolza al petit comerç".

Contador