Salut manté l'ambulància de Sóller "sense canvis d'horari ni d'ubicació"

Ambulàncies del SAMU 061
CAIB - Archivo
Publicado 2/1/2019 13:57:34CET

Lamenten la "confusió" que s'ha generat i rebutgen "l'ús partidista" de la situació que ha fet el PP

PALMA DE MALLORCA, 2 Ene. (EUROPA PRESS) -

El Servei de Salut ha informat que manté l'ambulància de 12 hores diàries a Sóller i que "a cap moment" s'ha plantejat "reduir ni un minut" aquest servei en el municipi.

Segons han informat des d'aquest departament de la Conselleria de Salut, l'únic canvi que s'hi havia previst era que el vehicle pogués passar la nit en una nau que el Servei de Salut disposa al polígon de Son Castelló de Palma.

D'aquesta manera, han assenyalat que es podrien dur a terme, de manera més operativa, les tasques de manteniment que el vehicle necessita, sempre fora del seu horari de servei. No obstant això i donat la confusió que el canvi previst ha generat, el Servei de Salut ha decidit deixar la situació tal com estava. És a dir, quan el vehicle acabi el seu torn de 12 hores, passarà la nit al carrer en el mateix municipi de Sóller fins a l'endemà, quan es reiniciï el servei.

En aquest sentit, han explicat que el canvi no suposava cap reducció de l'horari de l'ambulància, ja que a primera hora del matí havia de tornar a iniciar la seva jornada de 12 hores, com ho ve fent des de fa uns anys.

Des del Servei de Salut han lamentat la "confusió" que s'ha generat i rebutgen "l'ús partidista" de la situació que ha fet el PP, "amb l'única intenció de provocar l'alarma entre la població".

Contador