Santa Catalina és ja una 'zona 30' de trànsit pacificat

Publicado 9/8/2019 14:19:00CET
El barri de Santa Catalina és la segona 'zona 30' de Palma.
El barri de Santa Catalina és la segona 'zona 30' de Palma.AYUNTAMIENTO

PALMA DE MALLORCA, 9 Ago. (EUROPA PRESS) -

El barri de Santa Catalina és ja una nova 'zona 30' de trànsit pacificado després que l'àrea de Mobilitat hagi completat durant aquest estiu les tasques de senyalització en tota la zona.

En concret, durant aquestes setmanes s'han instal·lat unes 35 senyals tant horitzontals com a verticals en els 22 accessos de les àrees interiors dels eixos perimetrals del carrer Indústria, Joan Crespí, avinguda Argentina i els eixos transversals interiors dels carrers Espertero, Comte de Barcelona i Caro.

Amb la implantació d'aquesta nova 'zona 30', la segona a Palma després de la de Son Sardina, l'àrea de Mobilitat vol impulsar els hàbits de mobilitat més sostenible.

El tinent d'alcalde de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha explicat que aquesta 'zona 30' "implica un compromís amb el vianant, que els cotxes circulin amb menys velocitat i suposa una reducció de fums a l'atmosfera i una reducció de sorolls".

A més, Dalmau ha avançat que hi haurà més zones d'aquest tipus a Palma. De fet al setembre s'implantaran en el Rafal i el Viver. "Aquesta legislatura assumim el compromís de pacificar el trànsit de tota la ciutat", ha ressaltat.

Contador