El servei de socorrisme a platges de Formentera està en actiu fins al 31 d'octubre

El servei de socorrisme en platges de Formentera està en actiu fins al 31 d'octubre
CONSELL DE FORMENTERA - Archivo
Publicado 2/5/2019 14:43:01CET

FORMENTERA, 2 May. (EUROPA PRESS) -

El servei de socorrisme a les platges de Formentera estarà operatiu fins al 31 d'octubre, segons ha informat el Consell Insular, que també ha detallat que presta aquest servei amb recursos propis.

En concret, fins a l'1 de juny hi haurà deu efectius en actiu i a partir d'aquesta data s'incorporarà la resta de la plantilla, fins a arribar als 23 efectius que prestaran els seus serveis fins al 15 de setembre. Entre els dies 15 i 30 de setembre hi haurà 15 socorristes en plantilla i fins a finals d'octubre, deu.

Entre les novetats, el Consell ha destacat la modificació de les bases de les torres de vigilància en zones com Illetes o Llevant perquè siguin més segures. Així mateix, a Es Pujols s'ha instal·lat una nova torre de vigilància.

També han estat adquirides dues embarcacions, una per Illetes i una altra per a Cala Saona i s'ha adquirit material de salvament.

El Consell ha recordat que platges com Els Arenals o Es Pujols estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. El servei es presta de 12.00 a 17.00 hores, només amb bandera verda. Els llocs de socorrisme expliquen a més amb un desfibril·lador.

Contador

Para leer más