'Smart Island Mallorca' arriba a sa Pobla, Pollença i Muro amb punts d'informació turística i càmeres de trànsit

Presentació del projecte 'Smart Island Mallorca'
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 18/2/2019 17:44:30CET

   PALMA DE MALLORCA, 18 Febr. (EUROPA PRESS) -

   El projecte 'Smart Island Mallorca' s'ha presentat aquest dilluns en els municipis de sa Pobla, Pollença i Muro, com a inici d'una ronda informativa sobre la iniciativa pels diferents municipis de l'illa amb l'objectiu que coneguin de primera mà quines són les actuacions previstes a cada població.

   Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, en el cas de sa Pobla es preveu un punt d'informació turística, càmeres de trànsit i una estació d'aforament.

   A Pollença una de les actuacions més destacades serà el control de visitants en fars i jaciments, mentre que Muro destaca, entre altres actuacions, la instal·lació de diverses parades de bus intel·ligents.

   Cada municipi ha rebut de mans de la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, una pantalla enrotllable personalitzada amb el nom del municipi i una placa de metacrilat amb el logo del projecte.

   A la trobada també ha assistit el director insular de Modernització i Innovació del Consell, Josep Lluís Colom; l'alcalde de sa Pobla, Biel Ferragut; l'alcalde de Pollença, Miquel Àngel March, i l'alcalde de Muro, Martí Fornés.

   L''Smart Island Mallorca' és un projecte presentat pel Consell de Mallorca i finançat pels fons europeus Feder amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels habitants de Mallorca i dinamitzar l'activitat turística a través de múltiples actuacions en l'àmbit tecnològic. Aquestes es divideixen en sis grans àrees temàtiques: turisme, mobilitat, eficiència energètica, patrimoni, resiliència i govern obert.

Contador

Para leer más